Şimdi de uçak mı aldı

Güncelleme Tarihi:

Şimdi de uçak mı aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 10:44

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, sermayesi 500 bin TL olan bir havacılık şirketi kurdu. Zarrab'ın hava taşımacılığı yapmayacağı, özel uçak aldığı için şirket kurduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab şimdi de havacılık şirketi kurdu. Eşine aldığı cömert hediyelerle sık sık gündeme gelen Zerrab'ın kurduğu şirketin adı Are Havacılık. Kızı Alara, kendi ismi Reza ve eşi Ebru Gündeş'in baş harflerinden oluşan bu şirketin sermayesi 500 bin TL. Konusu ise hava taşımacılığı olarak geçiyor. Ancak sermayesine bakınca Reza Zarrab'ın ailesinin kullanımı için bir özel uçak almış olma olasılığı yüksek görünüyor. Her özel uçak alan zaten böyle bir şirket kuruyor.

ÜNLÜLERİN ÇILGIN HEDİYELERİ

UÇAK DAHA GELMEDİ

Rıza Sarraf'ın (Reza Zarrab) yeni şirketinin İTO kayıtlarında yer alan numarasını aradığımızda karşımıza Royal Denizcilik çıktı. Ardından Sarraf'ın tüm özel işleriyle ilgilenen yetkili kişi olduğu belirtilen Umut Bayraktar'a ulaştık. Bize bu konuda bilgi veremeyeceğini söyleyen Bayraktar, "Şirket kuruldu ama daha ortada uçak yok. Uçak daha gelmedi" diye konuştu.

Haberin Devamı

"PLANI YAPTIK MARS'I DA ALACAĞIZ"

Zarrab tarafından hediye yağmuruna tutulan Gündeş bir süre önce bu haberlere isyan edip "Eşim bana Mars'ı alacak" açıklaması yapmıştı. Çift daha önce bir villa, BMW 7.6, Porsche gibi pahalı hediyelerle gündeme gelince Gündeş'in tepkisi "Eşim işadamı, ben de yıllardır çalışan bir kadınım. Ailemiz, çocuğumuz için yatırım yapamaz mıyız? Merak edenler için şimdiden söyleyeyim; planını yaptık, eşim bana Mars'ı satın alacak!" olmuştu. (habertürk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!