Silivri Belediyesi hangi partide? Silivri'nin mevcut Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Silivri Belediyesi hangi partide Silivrinin mevcut Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 11:20

İstanbul'un en batısında yer alan Silivri, kentin Avrupa Yakası olarak adlandırılan kısmında konumlanıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi, Silivri Belediyesi'nin hangi partide olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Öte yandan Silivri'nin mevcut Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kim olduğu ve kariyeri de sorgulanıyor. Peki, Silivri Belediyesi hangi partide?

Haberin Devamı

Silivri Belediyesi'nin 2014 Yerel Seçimleri'nde hangi parti tarafından kazanıldığı ve mevcut belediye başkanının kim olduğuna dair bilgiler, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi merak ediliyor. İşte, konuya ilişkin detaylar ve Silivri'nin mevcut Belediye Başkanı Özcan Işıklar hakkında bilgi...

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Özcan Işıklar seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Silivri Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. CHP, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Silivri'de mevcut başkan Özcan Işıklar yeniden aday gösterdi.

MEVCUT BAŞKAN ÖZCAN IŞIKLAR KİMDİR?

Özcan Işıklar, 1960 yılında Silivri’de doğdu.  İlk, orta ve Lise öğrenimini Silivri’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Tarih Araştırmacısı olarak mezun oldu.

Haberin Devamı

1979’da Silivri CHP Gençlik kollarında siyasete başlayan Özcan Işıklar, 1984’te SODEP Kurucusu oldu. Partinin İl ve İlçe örgütü içerisinde çeşitli kademelerde görevler üstlenen Işıklar 1986 ‘da Kurultay delegesi seçildi. SHP İlçe sekreterliği, CHP Yönetim kurulu üyeliği görevlerinin ardından 1994-1999 yılları arasında Silivri Belediyesi Meclis Üyesi oldu. 1999-2004 yıllarında CHP Yönetimindeki Silivri Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Özcan Işıklar 2009 yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığı’na seçildi.

30 Mart 2014 yılı yerel seçimlerinde  2. dönem Belediye Başkanlığı görevine seçilen Özcan IŞIKLAR evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!