Silikon için Hollywood'dan İstanbul'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Silikon için Hollywooddan İstanbula geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2013 11:14

“Sahil Güvenlik” dizisinin yıldızı Erika Eleniak, silikon taktırıp liposuction yaptırmak için İstanbul’a geldi. Oyuncu, önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacak.

Haberin Devamı

BİR döneme damgasını vuran “Sahil Güvenlik” (Baywatch) dizisinde Shauni McClain karakterini canlandıran, “E.T.” ve “Kuşatma Altında” (Under Siege) filmleriyle de tanınan Amerikalı oyuncu Erika Eleniak, estetik yaptırmak için Türkiye’yi tercih etti. Eleniak, yaptırmak istediği silikon ve liposuction operasyonları için İstanbul’a geldi. 43 yaşındaki oyuncu, İstanbul’a gelir gelmez geçtiğimiz şubat ayında da görüştüğü Op. Dr. Hasan Fındık’la buluştu. Önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacak olan Eleniak, neden Türk doktorlarını tercih ettiği sorusu üzerine Hollywood doktorlarına mesleki yeterlilik bakımından çok fazla güvenmediğini söyledi. 20 yıl önce de göğüslerini büyütmek istediğini, fakat sonucun istediği gibi olmadığını belirten ünlü yıldız, ameliyatını yapacak olan Fındık için “Kariyerimin geri kalanı için doğru cerrah” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Yeni görüntümle geliyorum!
“Sahil Güvenlik” dizisinin seksi güzelleri Carmen Electra ve Pamela Anderson gibi hâlâ gündemde olduğunu belirten Erika Eleniak, yakında yeni projeleri ve yeni görüntüsüyle hayranlarının karşısına çıkacağını söyledi.

24525139
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/72258/2368/1/24525139/erika-eleniak-2013

BAKMADAN GEÇME!