Şıklık birincileri

Güncelleme Tarihi:

Şıklık birincileri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Lady Helen Taylor, Calvin Klein imzalı olan ve kendisine birincilik getiren bu tuvaleti, eski Yunan kralının kızının düğününde giydi. Açık mavi satenden yapılan tuvaletin sırtı tamamen açık.

Bulgar Prensi Kyril'in eşinin giydiği Valentino imzalı açık kurşuni manto ve Catherine Zeta Jones'un son filmi ‘‘Kurda Tuzak/Entrapment''ın Edinburgh'daki galasında giydiği Dolce-Gabbana imzalı dantel tuvalet, ikinciliği paylaştı.

Ancak üçüncülerin seçiminde çok şaşırtıcı bir durum oldu. Bulgar Prensi Kyril'in eşi bu kez yine Valentino'nun imzasını taşıyan tuvaletiyle üçüncü oldu.

Dünyanın en şık kadınları arasında dördüncü olanlar, İspanya Prensesi Elena ve Avustralya'lı sinema oyuncusu Nicole Kidman. Elena'nın iki kıyafeti dördüncülüğe layık görüldü.

Geçen yıl Oscar töreninde Cate Blanchett'in giydiği John Galliano imzalı tuvalet büyük ilgi gördü. Cate Blanchett, Altın Küre gecesindeki kıyafetiyle puanlamaya sokulan Gwyneth Paltrow ile birlikte beşinci seçildi.

Yunanistan prensi Pavlos'un karısı Marie-Chantal, New York'taki Spanish Institute'da yapılan bir galaya giydiği bordo kadife elbiseyle, altıncı seçildi. Farklı bir tuvaletle yedinciliğe seçilen Marie-Chantal, bu dereceyi, Marquesa de Samaranch, Ürdün'ün genç kraliçesi Rania ve Catherine Deneuve ile paylaştı. Ürdün'ün Rania'sı ile kraliçe Nur, sekizinciliği yöresel festival giysileriyle paylaştılar.

Ünlü model Laetitia Casta, İspanya Cumhurbaşkanının karısı Ana Botella, Marie-Chantal, Naomi Campbell ve Cameron Diaz da, John Galliano imzalı giysileriyle dokuzuncu sırayı aldılar.

İspanyol Marisa de Borbon, Christian Dior imzalı giysisiyle ve Sophie Marceau, Kraliçe Nur ve Prenses Caroline de Ungaro elbiseleriyle onuncu seçildiler.

Oyuncu Emmanuel Beart, Cannes film festivaline giydiği kırmızı straplez tuvaletiyle onbirinci seçildi. Ama yalnız değildi. Ünlü Wonderbra modeli Adriana Karembeu, Elle Macpherson ve gazeteci Selina Scott da onbirinciliği paylaştılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!