'Şikayet edenin ağzını burnunu kırarım' diyen öğretmen açığa alındı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 13:48

Antalya’nın Kaş ilçesinde, öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen ve bu konuyla ilgili velilerle tartışan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Şikayet edenin ağzını burnunu kırarım diyen öğretmen açığa alındı
Anatlay'nın Kaş İlçesi Sütleğen İlköğretim Okulu’ndaki bazı öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen ve öğrenci velileriyle tartışan sınıf öğretmeni Yusuf Akça açığa alındı. Kaş Kaymakamlığı, soruşturma sonuçlanana kadar Akça’nın öğretmenlikten uzaklaştırıldığını doğruladı. Okul yönetimi Akça’nın yerine başka bir öğretmen görevlendirildiğini söyledi.

NE DİYORDU?

Çocuklarının dövüldüğünü iddia eden velilerle sınıf öğretmeni Akça arasında yaşanan diyaloglar ise olay yerindeki bir başka veli tarafından görüntülendi. Veliler hakkında şikâyetçi olduğunu söyleyen Akça, dayak iddialarını reddederek, “Hepiniz mahkemeye geleceksiniz. Beni niye şikâyet ediyorsunuz” diyerek velilere tepki gösteriyor. Bir velinin, “Çocuğu korkutmuşsun çocuk hala suskun duruyor” sözlerine tehditle karşılık veren Akça, “Ağzını burnunu kırdım mı, doktora gittin mi, hastane raporun var mı? Bundan sonra var ya bu köyde eğer beni şikâyet eden adam varsa onun ben azını burnunu kıracağım” diyor. Akça, konuşmasının devamında şunları söylüyor: “İkimiz beraber Kaş mahkemesine gideriz, ben de seni şikâyet ettim. Sen fakirsin ama sen para bulamazsın. Ben dolaşacağım şimdi yalnız başıma. Sen de dolaş. Hadi mezarlığa doğru gidelim bu köyün kıralı sen misin?”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!