Sık boşanmalı aşk hikáyesi

Güncelleme Tarihi:

Sık boşanmalı aşk hikáyesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2007 00:00

İki kez evlenip üç kez boşanma davası yaşadılar. Kimya mühendisi koca, kendisini yeni sevgililerle aldattığını iddia ettiği eşinin 14 bin YTL de borç bıraktığını açıkladı. Kadın ise "Sorun şiddetli geçimsizlik" dedi.

ADANA’da emekli kimya mühendisi Metin B. (46), ilk eşinden boşandıktan sonra 1997’de, eşinden ayrılmış bir çocuk annesi Gülay Çetin (31) ile evlendi. İddiaya göre, Çetin bir başka erkekle ilişki kurunca, evi terk edip Metin B.’den 2000’de boşandı. Metin B., 2002’de pişman olduğunu söyleyen Gülay Çetin ile tekrar evlendi. 2006’da Çetin yine bir sevgili bularak boşanma davası açtı.

Son anda barış

Mahkeme de çiftin boşanmasına karar verdi. Ancak kararın kesinleşmesine bir gün kala Gülay Çetin, Metin B. ile barıştı. Bunun üzerine çift yeniden birlikte yaşamaya başladı. 12 Ocak 2007’de Gülay Çetin, bu kez ilk eşinden olan 12 yaşındaki kızı ile birlikte son sevgilisinin evine taşındı ve üçüncü kez boşanma davası açtı. Savcılığa da, "Beni dövüp eve kapatıyor" diyerek suç duyurusunda bulundu. Çift anlaşmalı olarak boşandı. Bir süre sonra Metin B., Gülay Çetin’in boşanmadan kısa süre önce arkadaşlarından, "Metin hasta, paraya ihtiyacımız var" diyerek yaklaşık 14 bin YTL borç aldığını öğrendi. Eski eşinin kendisini perişan ettiğini belirten Metin B., "Kötü yoldaydı sahip çıktım. Evlendim. Beni aldattı, yine evlendim. Son boşanmamızdan önce bile adıma borç alıp alışverişler yapmış. Benden uzak dursun" dedi. Gülay Çetin ise iddiaları yalanlayıp geçimsizlik nedeniyle boşandıklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!