Grafikli haritalarla Siirt seçim sonuçları ve oy oranları dağılımı Hurriyet.com.tr'de

Güncelleme Tarihi:

Grafikli haritalarla Siirt seçim sonuçları ve oy oranları dağılımı Hurriyet.com.trde
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 16:46

Yerel seçim sonuçları Siirt ve ilçelerinde araştırılmaya devam ediliyor. Grafikler ve oy oranları ile merak konusu olan Siirt seçim sonuçları Hurriyet.com.tr seçim sayfasından anbean takip edilebilecek. İşte, Siirt seçim sonuçları ve oy oranları dağılımı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Doğu Anadolu Bölgesi'nin illerinden Siirt'teki seçim sonuçları açıklanmaya Hurriyet.com.tr seçim ekranlarından oy oranları ile detaylıca incelenebiliyor. Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi vatandaşlık görevini yerini getirmek için sandık başına giden Siirt'teki seçmenler, Hurriyet.com.tr seçim ekranından detayları kolayca öğrenebilecek. Tüm illerimizin ve ilçelerimizin oy oranları hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından vatandaşlarla paylaşılacak. Siirt ve ilçelerinin oy oranları da hurriyet.com.tr seçim özel sayfamızdan takip edilebilecek.

Siirt'te ikamet eden vatandaşlar, bugün "il genel meclisi üyeliği", "belediye başkanı", "belediye meclis üyeliği" ve "muhtarlık ve ihtiyar heyeti" için oy kullandı. 

Siirt ve ilçelerinin anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından görüntülenebilecek.

Haberin Devamı

Siirt'te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kırsal bölgedeki bazı yerleşim yerlerine oy pusulalarının bulunduğu torbaları ve seçim görevlilerini taşıyan minibüs karda mahsur kaldı. Karla mücadele ekipleri 2 saatlik bir çalışmanın ardından karda mahsur kalan minibüsü kurtardı.

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Geçittepe mevkiinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Belenoluk köyü seçim bölgelerine gitmekte olan seçim görevlileri yolda mahsur kaldı. İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri karda mahsur kalan görevlilere ulaşarak yol açma çalışması başlattı. Oy pusulalarının bulunduğu torbaları ve seçim görevlilerini taşıyan minibüsün karda mahsur kaldığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, bölgede hazır olarak bekletilen mücadele ekiplerinin karda mahsur kalan minibüsü 2 saatlik bir çalışmanın ardından kurtardığını söyledi. Canpolat, "Yolun ulaşıma açılması ile seçim görevlilerini taşıyan minibüs yoluna devam etti. Yüksek kesimlerde kar yağışının etkili olduğu bölgelerde ulaşımda aksamaların yaşanmaması için karla mücadele ekiplerimiz doğabilecek olumsuzluklar ve karla kapanabilecek kritik mevki, bölge ve köylerde ekipler hazır bekletilmektedir" dedi.

Haberin Devamı

Grafikli haritalarla Siirt seçim sonuçları ve oy oranları dağılımı Hurriyet.com.trde

 

BAKMADAN GEÇME!