Sıcaklık artacak yağışlar sürecek

Güncelleme Tarihi:

Sıcaklık artacak yağışlar sürecek
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 15:13

Hava sıcaklığı yarından itibaren batı bölgelerde, Cuma günü ülke genelinde 2 ila 4 derece artacak.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE 5 GÃœNLÃœK HAVA TAHMÄ°NÄ°

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, yarın Orta ve Doğu Karadeniz, Sinop, Kastamonu, Ardahan ile sabah saatlerinde Yozgat, Sivas ve Kırşehir çevrelerinde aralıklarla sağanak şeklinde yağış geçişleri olacak. Yağışların Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Yetkililer saÄŸanak yağışın oluÅŸturabileceÄŸi olumsuz ÅŸartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiÄŸini bildirdi.  Â

Cuma günü, yerel ve kısa süreli olmak üzere Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bolu, Karabük, Kastamonu ve gece saatlerinde İstanbul çevrelerinde, Cumartesi günü Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik) ile öğle saatlerinden sonra İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale), Batı Karadeniz, Tekirdağ, Kütahya, Afyon, Çorum, Amasya, Sinop, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Erzurum'un kuzeyi ile Hopa çevrelerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Pazar günü Sinop, İnebolu, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde kısa süreli sağanak geçişleri öngörülürken, diğer bölgelerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı Perşembe günü batı bölgelerde, Cuma günü ülke genelinde 2 ila 4 derece artacak. Hafta sonunda ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!