SGK’lıya özel sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

SGK’lıya özel sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2013 02:11

YAKLAŞIK 24 yıl önce kardiyoloji ve kardiyovasküler cerrahi alanlarında hizmete giren İstanbul Bilim Üniversitesi Şişli Florence Nightingale Hastanesi, artık Sosyal Güvenlik Kurumu’yla (SGK) anlaşmalı tüm branşlarda hizmete girdi.

Haberin Devamı

Günümüze kadar 40 bin 671 kalp ameliyatı gerçekleştirilen hastanedeki yeni yapılanmayla ilgili bilgi veren İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, “Buradaki hastanemiz artık tüm SGK’lı hastalara hizmet vermeye başladı. 225 yatak kapasitesi bulunan hastanemizde 140 doktor çalışıyor. Muayene ücretimiz 55 ile 60 lira arasında değişiyor. Tüm laboratuvar ve görüntüleme tetkikleri ise en fazla 150 TL oluyor” dedi.

HER TÜRLÜ TEDAVİ
Günlük hasta bakım kapasitelerinin 2 bine ulaştığını belirten Çavlan Çiftçi, şu bilgileri verdi: “Hastanemizde günümüzde kalp, karaciğer ve böbrek nakilleri, kemik iliği nakli, ortopedi ve omurga ameliyatları, beyin cerrahisi, girişimsel radyoloji, robotik ameliyatlar, genel cerrahi, kulak burun boğaz tedavileri yapılmaktadır. Acil ünitesi tüm vatandaşlarımıza 24 saat hizmet vermekte. Hastanemiz ağır ortopedi, genel cerrahi ve kalp ameliyatları ile tüm kalp hastalıklarının tedavisi ile öne çıkıyor. Hastane genelinde uydu TV yayınlar, internet erişimi ve oda servisi hastalarımızın hizmetinde.”

AYDA 600 AMELİYAT
Şuan için günde ortalama 900 hastaya bakıldığını belirten Çavlan Çiftçi, şöyle devam etti: “Hastalarımızın çoğu buranın hâlâ bir özel hastane sistemiyle çalıştığını düşünüyorlar. Birçok hasta para ödemeden muayene olduğunu öğrenince çok şaşırıyor. Tüm branşlarda ameliyat yapabiliyoruz. Ayda ortalama 600 ameliyat gerçekleştiriyoruz. Hastaneye yapılan yatırımlar da devam ediyor. Çağrı merkezimizden hastalar kolaylıkla randevu alabiliyorlar.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!