SGK borç sorgulama nasıl yapılır? SGK hizmet dökümü

Güncelleme Tarihi:

SGK borç sorgulama nasıl yapılır SGK hizmet dökümü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 11:00

SGK borç sorgulama işleminin nasıl ve nereden yapıldığı yüz binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Öte yandan, SGK hizmet dökümünün nasıl sorgulanacağı da pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, SGK borç sorgulama nasıl yapılır? SGK hizmet dökümü nasıl görüntülenir?

Haberin Devamı

SGK borç sorgulama ekranına e-Devlet üzerinden kolayca erişebilir ve 4A, 4B ve 4C hizmetlerine dair detayları kolayca öğrenebilirsiniz. SGK hizmet dökümü sorgulama sayfasına da aynı şekilde, e-Devlet üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. İşte, SGK borç ve hizmet dökümü sorgulama sayfası…

SGK BORÇ SORGULAMA

SGK borçlarınızı sorgulamak için en pratik yöntem e-Devlet. SGK borç sorgulamanızı e-Devlet sistemi üzerinden yapmak için öncelikle bir e-Devlet şifresine sahip olmalısınız. Eğer şifreniz yoksa herhangi bir PTT şubesinden temin edebilirsiniz.

İlk olarak E Devlet Kapısı'na T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın ardından, önünüze gelen arama motoru kısımına "SGK sorgulama" yazın. Karşınıza çıkan seçeneklerden sizinle alakalı olanı bulup, açılan sayfadan sizden istenilen bilgileri doğru şekilde girdikten sonra SGK borcunuzu sorgulayın.

Haberin Devamı

SGK BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR?

E-Devlet üzerinden kolayca erişebileceğiniz bu ekrandan, 4A, 4B ve 4C Hizmetlerine dair detayları kolayca öğrenebilirsiniz.

HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!