Seyyar genelevin kadınları, özel kartvizit bastırdı

Güncelleme Tarihi:

Seyyar genelevin kadınları, özel kartvizit bastırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2003 01:46

Satın aldığı otobüsü seyyar geneleve çeviren girişimci hayat kadını T.K. ve ekibinin başka yaratıcı çalışmaları daha olduğu belirlendi. Seyyar genelev çalışanlarının şirket sahibi gibi kartivizit bastırdıkları belirlendi.

Sokaklarda fuhuş yapınca sık sık polise yakalandığı için sorununa çözüm arayan hayat kadını T.K, 50 milyar liraya satın aldığı otobüse suntadan 4 kabin ve 1 duş yaptırdı. Tuzla-Kadıköy arasında, D-100 karayolunda yolcu gibi aldıkları müşterileriyle 35 milyon liraya fuhuş yapan T.K. ve ekibi, polise yakalandıktan sonra gönderildikleri savcılık tarafından önceki gün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yaratıcılıklarıyla polisi şaşırtan girişimci hayat kadınlarının otobüs dışında başka yaratıcı çalışmaları daha olduğu belirlendi. Hayat kadınlarının, soyadlarıyla aynı isimde şirketleri varmış gibi kartvizit bastırdıkları ortaya çıktı. Hayat kadınlarının sadece cep telefon numaralarının yazılı bulunduğu kartvizitlerindeki meslekleri, ‘‘tekstil’’ ve ‘‘badana-boya, dekorasyon’’ olarak belirtiliyor.

Çalışanları serbest bırakılan otobüs polis tarafından bağlandığı Küçükbakkalköy Otoparkı'nda duruyor. Fuhuş yapılan evlere kaymakamlıklar tarafından birkaç aylığına mühür vuruluyor. Olayda fuhuş, otobüste yapıldığı için kaymakamlığın kararının ne yönde olacağı henüz belli olmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!