Şeytanın oğlu kim olacak?

Güncelleme Tarihi:

Şeytanın oğlu kim olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2005 01:49

Papa II. Jean Paul’e 13 Mayıs 1981’de suikast girişiminde bulunan Mehmet Ali Ağca’nın, Hazreti İsa karşıtının (deccal) kim olacağı sorusunu içeren açık mektubu Vatikan’a ulaştı.

Kartal Cezaevi’nde bulunan Ağca, Portekiz’in Fatima köyünde 1917 yılında Meryem Ana’yı gördüğü kabul edilen üç çocuktan sonuncusu olan Rahibe Lucia’nın ölümünden bir gün sonra kaleme aldığı mektupta Papa’nın, dünyanın sonunu getirebilecek şeytanın oğlunun adını açıklamasını istedi. La Repubblica Gazetesi’nin haberine göre, Ağca mektubunda Fatima’nın sırrı ile dünyanın sonunun bir bağlantısı olduğunu ve Papa II. Jean Paul’ün bu gizemi de açıklaması gerektiğini yazdı. Fatima’nın üçüncü sırrının Papa’ya suikast girişimi olduğunu Rahibe Lucia açıklamıştı. Papa’nın yakında piyasaya çıkacak anılar kitabında Ağca ve kendisine karşı gerçekleştirdiği suikast girişimine de yer ayırmış ve kendisini hep affettiğini ve kurşunun da belki yön değiştirerek kendisini öldürmediğini yazmıştı.

Ağca mektubunda dünyanın sonunu getirecek Hazreti İsa karşıtını Vatikan’ın bildiğini ve bu açıklamanın artık yapılması gerektiğini belirterek ‘Yahudilere 2 bin yıldır Hazreti İsa’yı karşıt olarak gösteriyorlar’ yorumunu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!