Seyir halindeki otomobil alev aldı

Güncelleme Tarihi:

Seyir halindeki otomobil alev aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 10:22

ANTALYA’da eşiyle birlikte işyerine gitmek üzere evden çıkan elektrik malzemeleri satıcısı 29 yaşındaki İrfan Yıldız yönetimindeki otomobil alt geçitte alev aldı. Duman nedeniyle yolu göremeyen Yıldız’ın otomobilindeki yangını itfaiye söndürdü.

Haberin Devamı

Olay, bu sabah saat 08.00 sıralarında Antalyaspor Alt Geçidi’nde meydana geldi. Konyaaltı’ndaki evlerinden işe gitmek için yola çıkan Yıldız çiftinin otomobilleri, alt geçitten geçtikleri sırada alev aldı. Aracın ön kısmından çıkan dumanlar nedeniyle yolu görmekte güçlük çeken sürücü İrfan Yıldız otomobili yolun kenarına çekmek için büyük çaba sarfetti. Eşi Esen Yıldız’la birlikte kendisini otomobilden atan İrfan Yıldız itfaiyeyi ve polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçtaki yangını kısa sürede söndürürken tamamen yanan motor nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi.

İtfaiyenin söndürme çalışmasını gözyaşları içerisinde izleyen Esen Yıldız’ı, eşi İrfan Yıldız teselli etti. Canlarını kurtardıkları için şanslı olduklarını söyleyen İrfan Yıldız, "Seyir halindeyken otomobilden bir anda dumanlar çıktı. Ne olduğunu anlayamadık. Önemli olan önce eşimin sonra da benim canıma birşey olmaması" dedi.Polis yaptığı incelemenin ardından otomobili kurtarıcı ile otoparka çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!