Seyahat çantanız hafifliyor

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantanız hafifliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 27, 2007 10:07

Panasonic’in yeni dijital video kamerası SDR-S10, SD/SDHC hafıza kartlarına kayıt yapma kolaylığının dışında, toza, suya ve elden düşürmeye karşı dayanıklı gövdesi sayesinde, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Sadece 182 gram ağırlığındaki SDR-S10 ile seyahat çantanız her zaman daha hafif olacak.

Haberin Devamı

Tekofaks’ın Türkiye pazarına sunduğu SD/SDHC kartlara kayıt yapan video kamera Panasonic SDR-S10 kompakt dizaynı ile sizi büyülerken, sağlamlığıyla da şaşırtıyor. Küçücük boyutları içinde, CCD sensör, 10X değişken hızlı optik zum, 700X dijital zum, 640 x 480 (4:3) formatında JPEG fotoğraf çekebilme, 2,7 inç LCD ekran gibi üstün özellikleri barındıran SDR-S10, toza, suya ve elden düşürmeye karşı dayanıklı gövdesiyle seyahatlerinizde yanınızdan ayıramayacağınız bir parçanız olacak.

 

11,43 x 6,35 x 3 cm boyutlarına sahip olan dijital video kamera, 4 GB kapasiteli SDHC (yüksek kapasiteli SD kart) medyalara 200 dakikalık video kayıt yapabiliyor. 2 Lux renkli gece görüşüne sahip olan SDR-S10, sadece 182 gram ağırlığında ve ÅŸarj edilebilen Lithium-Ion pille çalışıyor. Hediye 2 GB SD hafıza kartı ve panasonic kılıfı ile birlikte satışa sunulan SDR-S10, Stereo Zum Mic özelliÄŸiyle, rüzgâr sesini de giderebiliyor.Â

 

Haberin Devamı

Elinizden düşürseniz bile üzülmeyin

 

SD ve SDHC hafıza kartlarına kayıt yapmasından dolayı birçok avantajı da yanında getiren SDR-S10, sürücü mekanizmasına sahip olmadığı için 1,2 metreden aşağıya düşse bile, kaydedilen medya da bir zarar oluşmuyor. Ayrıca SDR-S10’un suya karşı dayanıklı gövdesi sayesinde, yağmurlu ve karlı havalarda da çekim yapmak mümkün oluyor. Hızlı Başlangıç fonksiyonu sayesinde, hiçbir anı kaçırmamanızı sağlayacak olan SDR-S10, zorlu koşullarda kaliteli çekimler yapmak isteyenlere hitap ediyor.

 

Ürünün perakende satış fiyatı KDV dahil 1.069 YTL.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!