Sevgilisini, sevgilisinin annesini de öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisini, sevgilisinin annesini de öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 11:04

Nevşehir’de mezarlık yakınlarına bulunan kadın cesedi, ikinci cinayetin de ortaya çıkmasını sağladı. Cesedin 34 yaşlarındaki Telli Duvaklıoğlu’na ait olduğunu saptayan polis, genç kadınının birlikte yaşadığı Murat T.'yi gözaltına aldı. Murat T. para tartışması sırasında sevgilisini boğarak öldürdüğünü, ardından da kadının annesi Gülnaz Karaçay’ı (65) 'kızına götürme' bahanesiyle evinden alıp, bir bağevine götürerek bıçakla öldürdüğünü itiraf etti. Gülnaz Karaçay’ın cesedi de zanlının söylediği baağevinde bulundu.

Haberin Devamı

Merkez ilçeye bağlı Nar Beldesi mezarlığının hemen altındaki çöplük alanda, 3 gün önce bir torbaya konulmuş ve yabani hayvanlarca parçalanmış 25- 35 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Soruşturmayı derinleştiren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet büro elemanları, cesedin 34 yaşındaki Telli Duvaklıoğlu’na ait olduğunu saptadı. Bunun üzerine, genç kadınla uzun süredir birlikte yaşayan Murat T. gözaltına alındı.

'KIZINA GÖTÜRECEĞİM' DEYİP ÖLDÜRMÜŞ

Yapılan sorgulama sonucunda Murat T. 5 aylık hamile olan sevgilisini, para konusunda çıkan anlaşmazlık sonucunda boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Murat T. cinayetin hemen ardından, Nar Beldesi’nde oturan Telli’nin annesi Gülnaz Karaçay’ı da, ’kızına götürmek’ bahanesi ile evden çıkarttığını ve bir bağ evine götürüp bıçaklayarak öldürdüğünü anlattı.

Haberin Devamı

ANNENİN CESEDİ BAĞEVİNDE BULUNDU

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bu ifadenin ardından gittikleri bağevinde Gülnaz Karaçay’ın cesedini buldu.

Bu arada, cinayeti bildiği halde emniyet güçlerine bilgi vermediği belirtilen, şüphelinin arkadaşı T.D. de polis tarafından gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!