Sevgilisini motosikletten düşürdü, 15 yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisini motosikletten düşürdü, 15 yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2009 14:55

Tufan B., sevgilisinin motosikletten düştüğünü fark etmeyip evine giderek uykuya dalmış, yola düşen yolcu üzerinden birçok otomobil geçince parçalanarak feci şekilde can vermişti.

Haberin Devamı

Avcılar'da alkollü bir şekilde motosiklet kullanırken arkasında oturan kız arkadaşının düşürerek ölümüne sebep olan kurye, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Motokurye olarak çalışan Tufan B. (29), iki yıl önce kız arkadaşı Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi Özlem Yolcu (19) ile gece geç saatlere kadar bir barda eğlenmiş, daha sonra Tufan B.'nin Küçükçekmece'deki evlerine gitmek üzere motosikletle yola çıkmışlardı.

 

Aşırı alkollü olan Tufan B., Avcılar'a geldiği sırada motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmış, bu sırada arkasında oturan Özlem Yolcu yere düşmüştü. Tufan B., sevgilisinin düştüğünü fark etmeyip evine giderek uykuya dalarken, yola düşen Yolcu üzerinden birçok otomobil geçince parçalanarak feci şekilde can vermişti. Mahkeme sanık Tufan B.'yi 18 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet sanığın iyi halini göz önünde bulundurarak cezasını 15 yıl hapse çevirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!