Sevgili yüzünden herkesi kandırdı

Güncelleme Tarihi:

Sevgili yüzünden herkesi kandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2010 00:00

Çanakkale’den eter koklatılıp bayıltıldıktan sonra bir otomobille kaçırıldığını ve Kayseri Otogarı yakınlarında kendisini otomobilden atarak kurtulduğunu öne süren evli, bir çocuk annesi T.D.’nin yalan söylediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KAYSERİ Otogarı’nda önceki gün sürekli ağlarken görevlilerce fark edilen T.D. (23), Çanakkaleli olduğunu, akşam saatlerinde Çanakkale SSK Hastanesi’ne muayene olmaya giderken, içinde iki kadın ve bir erkeğin bulunduğu otomobilin adres sorma bahanesiyle yanında durduğunu anlatmıştı. Bu arada otomobilden inen bir erkeğin kendisine eter koklattığını söyleyen T.D., gözünü Kayseri Otogarı yakınlarında açtığını ve kendini otomobilden attığını iddia etmişti. Genç kadın polis tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınmıştı.

İlanla tanıştı, buluşmaya geldi

Polis iddiayı ayrıntılı bir şekilde araştırıp 3 yaşında bir erkek çocuk annesi T.D.’yi sorguladı. T.D.’nin, bir ulusal televizyonda yayınlanan aşk ilanlarından tanıştığı kişiyle buluşmak için Kayseri’ye geldiğini saptayan polis, buluşacağı erkeğin son anda, “Başım belaya girer. Sen evine dön” demesi üzerine otogarda sinir krizi geçirdiğini ve yalan söylediğini ortaya çıkardı. Polis bunun üzerine genç kadın hakkında, ‘Polise yalan beyanda bulunmak’ suçundan tutanak düzenledi. Bu arada T.D.’nin Çanakkale’deki eşi 32 yaşındaki İ.D.’ye telefonla bilgi verildi. T.D.’nin eşi, “Eşimin ruhsal sıkıntıları vardı. Kendisi tedavi görüyor. Böyle bir şeyi neden yaptı bilmiyorum” demekle yetindi. T.D., gece yarısı otobüse bindirilerek Çanakkale’ye gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!