Sevdiye’nin sır ölümü

Güncelleme Tarihi:

Sevdiye’nin sır ölümü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2012 10:59

Hollanda'nın Rotterdam kentinde 22 Temmuz Pazar gecesi ortadan kaybolan ve o günden beri kendisinden haber alınamayan Sevdiye Er, babasına ait araçla uçtuğu kanalda ölü bulundu. Sevdiye'nin kanala uçan arabasında ölü olarak bulunması ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Haberin Devamı

Rotterdam polisi tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 yaşındaki Sevdiye’nin cesedi Rotterdam’ın Keilestraat caddesi üzerinde bulunan kanalda, liman çalışanları tarafından bulundu.

SEVDİYE'DEN GERİYE BU KARELER KALDI

Sevdiye’nin babasına ait bir araçla kanalda ölü bulunduğunu doğrulayan kardeşleri Nazmiye, Şafak, Nazan, “10 gün boyunca kendisinden haber alamadık. En ufak bir ipucu dahi yoktu. 22 Temmuz Pazar gecesi saat 01.19 gibi kimseye haber vermeden sadece telefonunu alıp, arabayla evden gitmiş. Neden gitti, akıbet niye böyle oldu, o gece neler yaşandı hiçbir şey bilmiyoruz. Çok çok üzgünüz. Kardeşimiz Sevdiye hemşirelik okulunda okuyordu. Okulda biraz sorun yaşamıştı ama bu sorunu çözülmüştü. Bir erkek için kaçacak bir kız değildi kardeşimiz. Ailemiz, baskı uygulayan bir aile değil, her şeye açık olan insanlar. Acımız çok büyük” dediler.

Haberin Devamı

O BİZİM HER ŞEYİMİZDİ
Aslen Aksaray ilinden olan anne Zilfişaher ve baba Sebahattin, Sevdiye’nin gidişinden dolayı ölü gibi olduklarını belirterek, “O bizim her şeyimizdi. Neden böyle oldu, birileri ona oyun mu oynadı, bilemiyoruz. Kendisine her zaman ilgi ve alaka gösteriyorduk. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın” dediler.

Rotterdam polisi olayla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde bir ekip oluşturmuştu. Sevdiye Er'in cesedi otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edilecek. Cenazenin Aksaray’a mı yoksa Rotterdam’a mı defnedileceği henüz belli değil.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!