Seri katil cinayetleri anlattı

Güncelleme Tarihi:

Seri katil cinayetleri anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 17:39

Seri cinayet şüphelisi Hamdi Ayri, resmi olarak ifade vermedi ama sohbet sırasında polislere cinayetleri nasıl işlediğini ayrıntılı olarak anlattı. Bu sırada terk eden kız arkadaşının da sarışın olduğunu bu nedenle sarışınlara karşı bir nefreti olduğunu da söyledi.

Haberin Devamı

Hamdi Ayri üç cinayeti de nasıl işlediğini şöyle anlattı:


1. Kurban: Esra Yaşar (Balçova)
Ana cadde üzerinde otobüs durağında bekliyordum. Otobüsten inip sokak arasına yürümeye başladı. Ben de o anda takip etmeye başladım. Ara sokağa geldiğimizde arkasını dönüp, ‘Beni mi takip ediyorsun, korkuyorum’ dedikten sonra cep telefonunu çıkarttı, telefon etmeye hazırlandı. Ben de tabancayı çıkarıp başına ateş ettim. Daha sonra kaçıp eve gittim.


2. Kurban: Ayşe Selen Ayla (Balçova)
Alışveriş merkezinin karşısındaki kafeteryada oturuyordum. Bu sırada onun alışveriş merkezinden çıktığını gördüm. Takip etmeye başladım. Eczaneleri geçip karanlık sokağa girdiği anda hiç konuşmadan başına ateş ettim.


3. Kurban: Mustafa Has (travesti)
Sarışın bir travesti ile konuşmaya başladım. 15-20 dakika yürüdük. Adının ‘Polen’ olduğunu söyleyen travesti yanımdan ayrıldı. Bunun üzerine otomobiliyle daha önce de yanımızdan geçen arkadaşını durdurdum. Issız bir yere gittiğimizde, önce birlikte olmak istedim ama karar değiştirdim. İhtiyaç gidereceğim bahanesiyle arabadan inip ona da ateş edip öldürdüm.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!