Seri katil bir hayalet

Güncelleme Tarihi:

Seri katil bir hayalet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Hayalet hikayelerini sever misiniz? Aslında uydurma oranı fazla olmakla birlikte, gerçeklik yanları da vardır.

Hatta fantazilerin gerçek olduğunu bile söyleyebilirm.

Peter Jackson'un Sevimli Hayaletler'i (The Frihteners) insanların bir başka yüzlerini sergelidiği için hoşuma gitti diyebilirim.

Hayaletlerden korkan insanlar, bunlardan kurtulalım derken canlarından oluyorlar.

Baş kahraman Bannister'in (Michael J. Fox) başına gelen belalar, ona yapılan suçlamalar, Sevimli Hayalet'i bir seri cinayetler filmine dönüştürüyor zaman zaman.

Sevimli Hayaletler'le hafif alay ederken, ortalık kan gölüne dönüyor.

Barlett, seri cinayetler işliyor. Bilmem, ikilem içinde kaldım, bu adam gerçekten bir cani mi, yoksa başka canilerin tahrikine kapılıp skor peşinde mi?

Çünkü bütün ünlü seri cineyet işleyen katillerin rekorlarını egale etmeye çalışıyor, hiç kuşkusuz ruh hastası bir kızcağız da bunlara alet oluyor.

Hayaletler filminde beni heyecanlandıran, insanoğlunun zavallılığını, iki yüzlülüğünü, alçaklığını gösteren kareler.

Ölen eşinizin arkasından konuşurken, onun hayaletinin masada bulunması az skandal mı? Üstelik onun müsrifliğinden, sahtekarlığından söz ediyorsanız, durum daha da vahimleşir.

Filmin görsel efektleri kuşkusuz çok başarılı. Duvarların içinden çıkan, halıların altından yürüyen hayaletler kanınızı dondurabilir.

Ancak benim anlyamadığım filmi neden Sevimli Hayaletler adıyla gösterdikleri. Sakın ha, yanılıp da çocuğunuzu yanınıza alarak gitmeyin. Casper'le karıştırarak yapacağınız bir hata, değil çocuğunuzun sizin bile tüylerinizi diken diken edecektir.

Başta da belirttiğimiz gibi bu tür hayalet hikayelerinden hoşlanıyorsanız seyredebilirsiniz.

Araf'ta kalmış seri katil hayaletinin gerçekteki seri katillerden pek farkı olmadığını göreceksiniz. Hatta ölüm korkusu olmadığı için daha serbest davranabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!