Serenay’ı parası için plan yapıp öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Serenay’ı parası için plan yapıp öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

Seri cinayetlerin faili iddiasıyla hemşire sevgilisiyle birlikte tutuklanan Osman Bora Çuhacı’nın son kurbanı "Serenay" takma adlı travesti Murat Taç’ın 7 yıllık arkadaşı "Cimcime" lakaplı H.A. cinayetin gasp amacıyla planlı işlendiğini iddia etti.

H.A, "Serenay’ın gözlüğü bile 1500 YTL değerindeydi. Çok parası vardır diye öldürdüler. Serenay’ı öldürdükten sonra çantasını ve cep telefonunu da çaldılar" dedi.

ULUS’ta lüks bir sitenin giriş yolunda park halindeki Audi marka otomobilinin içerisinde kafasından vurularak öldürülen 25 yaşındaki "Serenay"ın katil zanlısı Osman Bora Çuhacı ile sevgilisi Şule Özbakan, üç hafta sonra yakalanmıştı. Çuhacı’nın Şişli’de 72 yaşındaki Nihal Tezkurtaran ile öldürüldükten sonra yakılan ve cesetleri Kartal’da yol kenarında bulunan hayat kadınları Begüm Tenekekesen ile Gökçe Şandır’ı da öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Osman Bora Çuhacı, polise verdiği ifadesinde travesti Serenay ile pazarlık yaptıklarını ve 150 YTL teklif ettiğini, ancak travestiyi "Sen bu parayla ancak annenle beraber olabilirsin" dediği için öldürdüğünü söylemişti.

GRUP SEKS İSTEDİ
/images/100/0x0/55ea2710f018fbb8f86e70c0


Cinayetten birkaç saat önce Serenay’la görüştüklerini söyleyen yakın arkadaşı H.A. olay gecesini şöyle anlattı:

"Ben kuaföre gittim. Serenay ise çalışmaya çıktı. Gece yarısı Harbiye’de konuşup 150 YTL’ye anlaşıp Maçka’daki garsoniyer eve gitmişler. Pazarlığı kız (Şule) yapmış. Grup seks yapmak istediklerini ve sabaha kadar beraber olmak istediklerini söyleyip pazarlık yapmış."

KIZ KAFA DENGİ

H.A, Serenay’ın öldürülmeden kısa bir süre önce kendisini telefonla aradığını ve erkekten (katil zanlısı Çuhacı) hoşlanmadığını, ancak kızın "kafa dengi" olduğunu söylediğini belirtti. H.A, "Serenay, kızın Balıklı Rum Hastanesi’nde hemşire olduğunu, erkeğin ise şirkete para almaya gittiğini söyledi. Tekrar aradığımda ise cep telefonuna ulaşılamıyordu" dedi. Kızın Balıklı Rum Hastanesi’nde hemşire olduğu bilgisini polise verdiklerini anlatan H.A, Şule Özbakan ile sevgilisi Osman Bora Çuhacı’nın Serenay’ı öldürdükten sonra Harbiye ve Bostancı’da kendilerini karı koca olarak tanıtıp travestilerle pazarlık yaptıklarını söyledi.

Şule Özbakan’ın tetiği çeken sevgilisi kadar suçlu olduğunu ifade eden H.A, "Şule olmasaydı Serenay gitmeyecekti. Kadın olunca saldırı gelebileceği ihtimalini düşünmedi" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!