Serdar Ortaç belki de Pink floyd cover’ıyla jübile yapmak istedi

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç belki de Pink floyd cover’ıyla jübile yapmak istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2011 12:25

Kimliği belirsiz pek çok kişinin hazır olduğu Dolmabahçe Küçükçiftlik Parkı konserinde Serdar Ortaç, kimliği belirli kişileri can evinden vurmakla sosyal medyanın bu haftaki ‘gözbebeği’ oldu

Haberin Devamı

Sizlerle buluştuğumuzdan bu yana olmak istediğim ‘hafifmeşrep’ haftaya kavuştuğum için çok mesudum. Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz minvalinde geçen günlerden sonra elde kalan, ortaya karışık bir cover çalışması. Karşımızdaki Serdar Ortaç olunca, bazı şeyleri zaten bekliyoruz; ne bileyim seni poşete atan, buralara yaz günü kar yağdıran adamdan söz ediyoruz en nihayetinde.

Eskiden büyük kitlelere ulaşmak için büyük yollar kat etmek gerekirdi. Şimdilerdeyse küçük bir adıma eklenen internet gücüyle emin olun mevzu Roger Waters’a kadar ulaşır. Serdar Ortaç bu son hamlesiyle; kimliği belirsiz pek çok kişinin hazır olduğu konserde, kimliği belirli kişileri (Pink Floydizm’ciler) can evinden vurmakla sosyal medyanın bu haftaki ‘gözbebeği’ olmayı başardı.

Belki biliyorsunuzdur Pink Floyd’un lideri Roger Waters Londra konserinde, ‘Aramızdan ayrılan kahramanlar’ bölümünde Hrant Dink’i de andı. Aklıma konuyla ilgili aklıma birtakım mesaj kaygıları gelmiyor değil ama tam o esnada Sortaç noktasına varmadan, frene asılarak duruyorum. Serdar Ortaç’ın aynı operatörde olma ihtimali benim harcım değil, durumu ihtimal uzmanı Ramiz Dayı’ya yönlendiriyorum. Son söz; Waters şu ‘Yaz Günü’ turneler arası koştururken ‘Another Brick In The Wall’ın Serdar Ortaç yorumunu duyacak olsa çok eğlenirdi, özetle fazla abartmaya gerek yok.

* boraastronaut: Pink Floyd: Şeytan diyor ki yanaş şuna...
* fatihvural: Serdar Ortaç’ın ‘Brick In The Wall’ yorumuna, Youtube’dan bir yorum: “Sosyologların elinden bi şey gelmez, zoolojinin konusudur.”
* allahcc: Dün bize en çok havale edilenler: ‘Another Brick In The Wall’ demeye çalışmış bir adet Serdar Ortaç.
resulertas: Yemişim nükleer santrali, insanlık için çok daha büyük bir tehlike var; Serdar Ortaç’ın henüz yayınlanmamış 900 bestesi varmış lan.
* serkmutlu: David Gilmour’dan Serdar Ortaç’a tokat gibi cevap: “Biz ‘Karabiberim’ söylüyor muyuz, p..”
* kulfurlu: Serdar Ortaç kaç yılında doğdu bilmiyorum ama kesin bişey’e tepki olarak doğmuştur, normal doğum olamaz...
* FerdiCarrefour: Karl Marx bugün yaşasaydı toplumların afyonu olarak Serdar Ortaç’ı tanımlardı bence.
* leventtulek: Nihat Doğan NBA fanı, Serdar Ortaç Pink Floyd söylüyor, sırada ne var?... Ankaralı Turgut Peter Gabriel’le düet mi yapacak?
* siminya: Serdar Ortaç’ın ani bir kararla konserini iptal edip odasına kapanma nedeninin Google’da bulduğu gitar * benzeri bir alet olduğu söyleniyor
* bulentburgac: Serdar Ortaç’ın ‘Another Brick In The Wall’u cover yapmasından sonra ingiliz vizesi alımının Türklere daha da zorlaştırılması bekleniyor.
* kokocambo: Serdar Ortaç Google’ın yeni logosuna ateş püskürdü: ‘Ne çok nota koymuşlar a...’
* kralexx: Serdar Ortaç ‘dı voll’ söylemiş diye kızıyonuz, kendi şarkılarını söylediği için de kızıyodunuz, nedir alıp veremediğiniz elin caponuyla olum?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!