Seninki gibi koca istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Seninki gibi koca istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2001 01:55

Hollywood'da neredeyse birlikte olmadığı erkek kalmayan Julia Roberts, son sevgilisi Benjamin Bratt'ten de koptuktan sonra Michael Douglas gibi bir olgun erkek aradığını söyledi.

Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones ile dertleşti ve Michael Douglas gibi bir erkek ve hayat arkadaşı bulması için yardım talep etti. Aşkta aradığını bir türlü bulamayan Oscar ödüllü Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones'a, ‘‘Halk benim herşeye sahip olduğumu sanıyor. Doğru değil. Hayatımı paylaşacak bir erkek arıyorum. Michael gibi birini bulmam için bana yardımcı olmalısın, o mükemmel bir eş’’ dedi. Roberts, rol arkadaşı Zeta-Jones'ten, kendisine akıl vermesini de istedi.

ROBERTS'IN AŞK KÜNYESİ

Julia Roberts şimdiye kadar Liam Neeson ile birlikte yaşadı, Dylan McDermott ve Kiefer Sutherland ile nişanlandı, Jason Patrick ile bir süre aşk yaşadı, şarkıcı Lyle Lovett ile evlendi, Daniel Day Lewis, Matthew Perry, Pat Manochia ve Ross Partridge ile kısa süren ilişkileri oldu. Son sevgilisi Benjamin Bratt, en seksi aktör George Clooney ile ilişkisinden kuşkulandığı için Julia Roberts'ı terk etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!