Seneye ablam da gelecek

Güncelleme Tarihi:

Seneye ablam da gelecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2008 00:00

Dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz'un kardeşi Monica Cruz geçtiğimiz günlerde Türkiye'deydi.

Haberin Devamı

MONICA CRUZ'UN FOTOĞRAFLARI

Dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz'un kardeşi Monica Cruz, Türkiye'yi ziyareti sırasında Hello! dergisi için objektif karşısına geçti.

Birkaç yıldır ablası ile beraber Mango firması için tasarımlar yapan ve firmanın İstanbul'daki tüm defilelerine katılan Monica Cruz, bir sonraki ziyaretinde Penelope Cruz'u da beraberinde getirmek istediğini söyledi: "Mango tasarımları, Penelope'yle yaptığım ilk ortak iş ve bundan çok keyif aldım. İlk fırsatta onunla beraber İstanbul'a geleceğim."

Beş yıldır Türkiye'ye gelen ve her geldiğinde İstanbul'a daha da çok bağlandığını söyleyen İspanyol güzel Monica Cruz, oldukça naif ve sakin bir duruşa sahip. Ancak kameraların karşısına geçtiğinde adeta başka bir kimliğe bürünen

Seneye ablam da gelecek

Haberin Devamı
Monica, yanık teni, iri siyah gözleri ve minyon yapısıyla her karede farklı bir kadın portresi çizmeyi başarıyor.

Profesyonel dansçı olan Monica Cruz, ablası dünyaca ünlü star Penelope Cruz ile Mango firması için "Penelope&Monica Cruz for mng" adı altında tasarımlar yapıyor. Tasarımları oluştururken o yılın modasından çok sokaktaki kadından ve 60’lı yıllardan ilham aldıklarını söylüyor Monica Cruz. Ablası Penelope ile kamera karşısına geçip geçmeyeceği sorulduğunda ise heyecanla cevaplıyor: "Mango için tasarım yapmak Penelope'yle yaptığım ilk iş ve bundan çok keyif aldım. Projeler geliyor, ileride onunla bir filmde oynamak çok isterim. Bizim için güzel bir anı olur. İlk fırsatta Penelope ile birlikte İstanbul"a da geleceğiz."

Monica Cruz, "Penelope ve benim için ailemiz çok önemlİ. O yüzden ailemizle bir araya gelmeye çok özen gösteririz" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!