Selim Arda Ermut kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Selim Arda Ermut kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 09:40

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu’nda yer alacak isimler belli oldu. Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı kararına göre bu isimlerden biri de Selim Arda Ermut oldu. Bu önemli gelişmenin ardından, Selim Arda Ermut'un kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Selim Arda Ermut kimdir?

Haberin Devamı

Selim Arda Ermut'un biyografisi, Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu'na atanmasının ardından günün en çok merak edilenleri arasına girdi . İşte, 'Selim Arda Ermut kimdir?' sorusunun yanıtı...

1980 Karaman doğumlu olan Ermut, 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Ermut, 2005 - 2006 yılları arasında da Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde Basın ve Halka İlişkiler Müşaviri olarak görev aldı.

Selim Arda Ermut, TYDTA'da çalışmalarını sürdürdüğü 8 yılı aşkın süre içerisinde; Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden Sorumlu Proje Direktörlüğü, Hindistan'dan Sorumlu Proje Direktörlüğü ve TYDTA Başkanı Başdanışmanlığı görevlerinde bulundu. 2015 yılında Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (Başbakanlık Yatırım Ajansı - TYDTA) Başkanlığı görevine getirildi.

BAKMADAN GEÇME!