Seks minibüsü yine yollarda

Güncelleme Tarihi:

Seks minibüsü yine yollarda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2004 01:45

Bu hafta iki kez yakalanan ‘mobil genelevci’ Türkan Kaya, serbest bırakılır bırakılmaz seks minibüsünü çalıştırmaya başladı. Polisler yine suçüstü yaptı.

SATIN aldığı otobüsü odalara bölerek ‘mobil genelev’ kavramını literatüre sokan Türkan Kaya, ilk gözaltı ve para cezasından sonra bu kez bir minibüsü aynı amaçla kullanırken bir haftada 3’üncü defa yakalandı. En son Kadıköy’de polis kovalamacası sonunda yakayı ele veren Kaya ile birlikte müşteri ve çalışan 5 kişi gözaltına alındı.

Sabaha karşı kovalamaca

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün saat 02.00 sıralarında, D-100 Karayolu Göztepe kavşağındaki kontrol noktasından kaçan 34 UA 9147 plakalı minibüsü, kısa bir kovalamaca sonunda Maltepe köprüsü altında durdurdular. Aracın, son bir hafta içinde iki kez yakayı ele veren Türkan Kaya’ya ait yeni genelev-minibüs olduğu anlaşıldı.

Haberi okuduk, denemek istedik

Polis, patroniçe Kaya ile birlikte, minibüsü kullanan Ahmet Ünal, erkeklerle para karşılığı beraber oldukları iddia edilen Azize Öner ile Ayfer Balaban ve müşteriler C.K. ile H.Ç.’yi gözaltına aldılar. İki müşteri, seks minibüsünü gazetelerden okuduklarını ve yakında askere gidecekleri için denemek istediklerini söylediler.

Fuhşiyata Tahrik

Mobil genelevin sahibi Kaya, TCK’nın ‘Adabı Umumiye ve Nizamı Aile Aleyhinde Cürümler’ başlığı altında düzenlenen ‘Fuhşiyata Tahrik’ suçundan yargı önüne çıkacak. Yargıcın tutuklamadaki takdir yetkisi 7 yıla çıkarıldığı için Kaya, tutuksuz yargılanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!