Seks mi, biftek mi tartışması

Güncelleme Tarihi:

Seks mi, biftek mi tartışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Amerika'da yapılan bir araştırma, ilginç sonuçlar ortaya çıkardı ve yeni bir tartışma başlattı. Araştırmaya göre evli ve orta yaşlı erkeklerin yüzde 85'i, iyi bir bifteği eşiyle seks yapmaya tercih ediyor. Kadınların yüzde 93'ü ise kocasıyla seks yapmak yerine alışveriş yapmanın daha güzel olduğunu söylüyor.

ERKEKLER

Karımla seks yerine bifteği tercih ederim

KADINLAR

Kocamla seks yerine alışveriş daha iyi

Kamuoyu araştırmaları, bazen çok ilginç sonuçlar verebilir. ABD'de, seks ve yiyecek ile ilgili soruları kapsayan geniş kapsamlı bir araştırma da böyle sürpriz sonuçlar üretti. Araştırmanın sonuçları şöyle:

25-40 yaşları arasındaki her 100 erkekten 60'ı, lig şampiyonluğu için oynanacak futbol maçına ait iki bileti, ünlü bir kadın film yıldızı ile gecelemeye tercih etti.

40-60 yaşları arasındaki her 100 evli erkekten 85'i, eşiyle seks yapmaktansa harika bir biftek yemeyi yeğlediğini söyledi.

30-55 yaşları arasındaki her 100 kadından 93'ü, kocasıyla seks yapmaktansa bir alışveriş merkezine gitmeyi daha uygun bulduğunu kaydetti.

Yaşları 25-50 arasında değişen 100 kadından 91'i, yeni, pahalı ve güzel bir elbiseyi, film yıldızı bir erkekle gecelemeye tercih edeceğini belirtti.

Erkeklerin yüzde 97'si, yüksek topuklu ayakkabı ve mini etek giyen kadınlara hayran olduğunu söyledi. Kadınların yüzde 33'ü de aynı görüşü belirtti.

Erkeklerin yüzde 78'i, kadınların yüzde 30'u, seksin yaşamlarında ‘‘önemli’’ olduğunu ifade ettiler.

Erkekler, yüzde 97 gibi ezici bir oranda futbol yıldızı olmayı iyi bir ceza avukatı olmaya tercih ettiler.

25-40 yaşları arasındaki erkeklerin yüzde 90'ının tercihi kırmızı ve spor bir otomobil oldu. Aynı yaş grubundaki kadınların yüzde 75'i, mavi ya da gümüş renkli bir spor otomobil tercih ettiğini söyledi.

Her 100 kadından 93’ü

Amerika'da yaşayan 30-55 yaşları arasındaki

her 100 kadından 93'ünün kocasıyla seks yapmayı güzel ve keyifli bulmaması, yeni bir tartışma yarattı. Kadınlar, eşleriyle seks yerine alışveriş yapmayı kendileri açısından daha zevkli bulduklarını belirttiler.Uzmanlar tüketim alışkanlığının insanın doğal yapısını değiştirdiğine dikkat çekiyorlar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!