Şeker Fabrikası'nda patlama: 5 işçi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Şeker Fabrikasında patlama: 5 işçi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2007 18:37

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'ndeki Yozgat Şeker Fabrikası'nda elektrik panosunda meydana gelen patlamada 5 işçi ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Bugün öğleden sonra, Şeker Fabrikası Rafineri Dairesi'ndeki trafoda, işçilerin bakım çalışması yaptığı sırada, elektrik kontağından patlama meydana geldi. Patlamada, o sırada orada bulunan 5 işçi ağır yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanık bulunan Birol Doksözlü (41), Ali Yıldırım (40), Yusuf Taşdemir (35) ve İhsan Sarıarslan (33) Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilirken, patlama sırasında başına sert bir cisim isabet eden Faik Çelik (37) ise Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ankara'ya sevk edilen Birol Doksözlü ve Ali Yıldırım'ın vücutlarında 3'üncü derece yanık olduğu bildirildi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Şeker Fabrikası'nda meydana gelen patlama sonrası itfaiye ekiplerinin fabrikaya sevk edildiğini söyledi. Başkan Şimşek, “Saat 14.00 sıralarında Yozgat Şeker Fabrikası'nda elektrik panosundan kaynaklanan bir patlama olmuş ve ardından yangın çıkmış. Biz de itfaiye ekiplerini sevk ettik. Çıkan yangın fabrikanın kendi itfaiyesi tarafından büyümeden söndürüldü” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!