Şehit Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk'un Adana'daki babaevinde yas

Güncelleme Tarihi:

Şehit Uzman Onbaşı Bünyamin Çabukun Adanadaki babaevinde yas
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2019 11:51

Kuzey Irak'ta Hakurk bölgesinde yıldırım isabet etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk'un (24) acı haberi, Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Haberin Devamı

Olay, Pençe 1-2 operasyonları ile koordineli olarak Hakurk'ta başlatılan operasyon bölgesinde meydana geldi. Bölgede yağmur etkili olurken, yıldırım isabet etmesi sonucu 2 yaralandı, Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk şehit oldu.

Şehit Çabuk'un acı haberi, Kozan'a bağlı Ağlıboğaz Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Göreve 2018'de başladığı ve bekar olduğu öğrenilen şehit Çabuk'un acı haberini evinde alan anne Feriha Çabuk, gözyaşı döktü. Şehit annesi Çabuk'u yakınları ve komşuları teskin etti.

Şehit Uzman Onbaşı Bünyamin Çabukun Adanadaki babaevinde yas
ACI HABERİ AYAKKABI BOYARKEN ALDI

Kozan'da yıllardır ayakkabı boyacılığı yapan baba Ünlen Çabuk da oğlunun acı haberini ayakkabı boyarken aldı. Şehadet haberiyle gözyaşı döken baba Çabuk, bulunduğu bölgeye yakın eczaneye alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehit Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk'un evine Türk bayrakları asılırken, belediye ekipleri de taziye çadırı kurdu.

Haberin Devamı

Şehit Uzman Onbaşı Bünyamin Çabukun Adanadaki babaevinde yas

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!