Şehit uzman çavuş toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit uzman çavuş toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2011 16:35

HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi’nde devriye gezerken üzerine yıldırım düşmesi sonucu şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Erol Özkul’un cenazesi Mersin’de toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Erol Özkul için Muğdat Camii’nde düzenlenen törene Mersin Vali Yardımcısı Turgut Serimer, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Macit Özcan, yakınları ile yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Şehidin 6 aylık hamile olan eşi Yeliz Özkul, yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durabildi. Türk Bayrağı ile eşinin fotoğrafına sıkı sıkı sarılan Yeliz Özkul, "Seni, çok sevdiğin al bayraklara sardılar aşkım. Sen ölmedin, istediğin gibi gittin. Gözün arkada kalmasın aşkım, kızıma ben bakacağım, ben onun için yaşayacağım. Bebeğini nasıl bırakıp gittin, bizi nasıl bırakıp gittin" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin ağabeyi Özgür Özkul da, askerlerin elindeki kardeşinin fotoğrafını öptükten sonra tabuta sarılıp ağladı. Şehidin kalp hastası olan babası Mehmet ile annesi Cennet Özkul ise ayakta durmakta zorlandı.

Şehit Uzman Çavuş Erol Özkul’un cenazesi, Mersin Müftüsü Ali Melek’in kıldırdığı cenaze namazının ardından götürüldüğü Mersin Kent Mezarlığı Şehitliği’nde toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!