Şehit Uzman Çavuş 1.5 ay sonra evlenecekti

Güncelleme Tarihi:

Şehit Uzman Çavuş 1.5 ay sonra evlenecekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2008 14:09

Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Ferhat Erdin'in memleketi Amasya'ya ateş düştü.

Haberin Devamı

ŞEHİDİN EVİNDE YAS VAR / FOTO GALERİ

Merkeze bağlı Karaköprü Köyü'nde oturan şehidin ailesi acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehit Uzman Çavuş Erdin'in nişanlı olduğu ve 1.5 ay sonra evleneceği belirtildi.

Çocuklarının şehit düştüğü haberini bu sabah sağlık ekibi eşliğinde gelen askeri yetkililerden alan anne 47 yaşındaki Fikriye ile baba 53 yaşındaki Abdullah Erdin, yıkıldı. Türk bayrağı asılan eve komşuları taziyeye koştu. Şırnak'ta görev yapan şehit Uzman Çavuş Erdin'in nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı belirtildi.

Anne Fikriye Erdin, sinir krizi geçirip ağıtlar yaktı. Fikriye Erdin'un “Oğlum daha mürüvvetini göremeden nereye gidiyorsun? Oğlum yüreğim yanıyor” ağıtları, taziyeye gelenlerin yüreklerini dağladı. Baba Abdullah Erdin ise “1.5 ay sonra düğünü olacaktı. Biz onu evlendirmeyi düşünürken onun cenazesi geliyor. Vatan sağolsun” diye konuştu. Ağabeyi 28 yaşındaki Veysel Erdin'in de Şırnak'ta Uzman Çavuş olarak görev yaptığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!