Şehit polis Osman Küçükdillan'ın baba ocağında yas var

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis Osman Küçükdillanın baba ocağında yas var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2012 15:05

Bingöl-Erzurum karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, polis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis Osman Küçükdillan'ın baba ocağında yas var.

Küçükdillan'ın merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki baba evine acı haber, emniyet görevlilerince verildi. Oğlunun şehit haberini aldığında gözyaşları döken baba Mevlüt Küçükdillan'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Baba Küçükdillan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ne diyeceğiz! Şehit olmuş... 'Vatan sağ olsun' diyeceğiz. Söyleyeceğim başka bir şey yok” dedi.

Baba Küçükdillan, oğluyla en son 3 gün önce görüştüklerini ve şehit olan oğlunun kendisine; “15-20 kişilik bir ekiple yolları kontrol ediyoruz” dediğini belirtti.

Haberin Devamı

BİNGÖL'E ÜÇ AY ÖNCE TAYİN EDİLDİ

2 yıl önce polis meslek yüksek okulundan mezun olduktan sonra Hatice Küçükdillan ile evlenen 1 çocuk babası şehit polis Osman Küçükdillan’ın, ilk olarak Kayseri’de görev yaptığı, 3 ay önce de Bingöl Emniyet Müdürlüğü’ne tayin olduğu belirtildi. Şehit Küçükdillan’ın, eşi ve çocuğuyla birlikte Bingöl’de oturduğu öğrenildi.

Şehit babası Mevlüt Küçükdillan ise oğluyla en son 3 gün önce telefonla görüştüğünü belirterek, ”Arazide arama ve kontrol çalışması yaptıklarını, durumunun iyi olduğunu söylemişti. Vatan sağ olsun” dedi.

Şehit Küçükdillan’ın yakınlarının, cenaze ile şehidin eşi ve çocuğunu getirmek için Bingöl’e gideceği öğrenildi. Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin de, şehit ailesine taziyede bulundu.

Haberin Devamı

ŞEHİT ERİN CENAZESİNE KATILANLARDAN BAŞSAĞLIĞI

Şehit polis Küçükdillan’ın baba evinin ise, bugün son yolculuğuna uğurlanan Afyonkarahisar’daki patlamada şehit olan er Abdullah Tokgöz ile aynı sitede olması dikkat çekti. Şehit er Tokgöz’ün cenaze törenine katılanlar da, törenin ardından Şehit polisin baba evine gelerek taziyede bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!