Şehit polis Adana'da toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis Adanada toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2012 13:54

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki olaylarda ateş açılması sonucu yaralanan, Diyarbakır'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Ahmet Toprakoğlu'nun (28) cenazesi Adana'da toprağa verildi.

Haberin Devamı

Ahmet Toprakoğlu için Adana Merkez Sabancı Camisi'nde düzenlenen törene, şehidin annesi Nuriye, babası Cebrail, kardeşleri Gülfidan, Nejla, Yavuz Toprakoğlu ile Serpil Kısacık, şehidin nişanlısı Ebru Akalın'ın yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, MHP Adana milletvekilleri Seyfettin Yılmaz ve Ali Halaman, Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı ve Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, askeri ve sivil erkan katıldı.

ADANA ŞEHİDİNİ UĞURLADI / FOTO GALERİ

Cizre Emniyet Müdürlüğü'nün gönderdiği “Seni unutmayacağız” yazılı çelenk dikkati çekti. Cenazenin götürülüşü sırasında Toprakoğlu'nun bir akrabası, Serpil Kısacık'ın polis kıyafeti giyen oğlu Seyfi Toprak Kısacık'ı (4) havaya kaldırarak, “Vatan sağ olsun. Bugün bizim düğünümüz, bayramımız. Senin yerine bu çocuk yetişecek” dedi.

İl Müftüsü Arif Gökce'nin cenaze namazı kıldırmasının ardından cenaze İncirlik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

ŞEHİT POLİS GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI / WEB TV 

Şehit polis memurunun babası Cebrail Toprakoğlu: Türk, Kürt ayrımı mı var? Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız

Baba Cebrail Toprakoğlu, Cizre'deki olaylarda ateş açılması sonucu yaralanan, Diyarbakır'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru oğlu Ahmet Toprakoğlu'nun cenazesinin, İncirlik Mezarlığı'nda toprağa verilmesinden sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Toprakoğlu, şöyle konuştu:

“Türk, Kürt ayrımı mı var? Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Ben de Kürdüm, ben de doğuluyum. Teröristler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Tüm siyasiler birleşsinler ve bu terörü bitirsinler. Ne olursa olsun bu bitecek.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!