Şehit polis 1,5 ay önce babasını kaybetmiş

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis 1,5 ay önce babasını kaybetmiş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2011 08:48

Bitlis’in Güroymak İlçesi yakınlarında PKK’lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan 5 polis memurundan 38 yaşındaki Bülent Emen’in Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde görev yaptıktan sonra 1.5 yıl önce şark görevi nedeniyle Bitlis’e gittiği ortaya çıktı.

Bitlis’in Güroymak İlçesi yakınlarında PKK’lı teröristlerin, zırhlı polis aracına düzenlediği bombalı saldırıda, 5 polis şehit olurken 3 sivil hayatını kaybetti. Şehit polislerden 38 yaşındaki Bülent Emen’in Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde görevli olduğu ve şark görevi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıl önce tayininin Bitlis’e çıktığı öğrenildi. Şehidin eşi 36 yaşındaki Fatma Emen ile çocukları 10 yaşındaki Bahadır Orhan ve 4 yaşındaki Eylül Emen’i Çanakkale’de bırakıp görev yerine gittiği ortaya çıktı. Lapseki'de oturan Fatma Emen ile iki çocuğuna acı haberi Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nden gelen heyet verdi. Şehit polisin 10 yıl boyunca Lapseki Emniyet Müdürlüğü’nde ardından yaklaşık 1.5 yıl Gelibolu Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi’nde görev yaptığı daha sonra da Bitlis’e gittiği belirtildi.

BABASINI 1.5 AY ÖNCE KAYBETMİŞ

Şehit polis memuru Bülent Emen’in yaklaşık 1.5 ay önce babası Orhan Emen’i kaybettiği, annesi Nevin Emen’in de Balıkesir’in İvrindi İlçesi’nde yaşadığı öğrenildi. Şehit Emen’in cenazesinin Bitlis’teki işlemlerin ardından Balıkesir’e götürülüp burada toprağa verileceği, eşi Fatma Emen ile iki çocuğunun da polise ait ambulansla Balıkesir’e götürüldüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!