Şehit Doğan Acar'ın yürek yakan paylaşımı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Doğan Acarın yürek yakan paylaşımı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2015 12:37

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar’ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı.

Haberin Devamı

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, askeri helikoptere PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla yapılan saldırıda şehit düşen, terhis olan askerlerden er Doğan Acar'ın Denizli'nin Akkale Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber tez ulaştı.



Şehit Doğan Acarın yürek yakan paylaşımı

Sırtında kendi adı yazan ve askerliğin bittiğini gösteren tişört yaptırıp giyerek fotoğraf çektiren Acar, memleketine varamadı.

Haberin Devamı

SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Şehit jandarma komando er Doğan Acar’ın sosyal medyadaki son paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Facebook hesabından sevgilisine hitaben paylaşımda bulunan Acar, 5 Ağustos’ta, “Mutluluktan uçtuğunu hissediyor” durum bildirisinin altına şunları yazdı:
“Kaldı 7 gün birtanesi sana kavuşmama 7 gün kaldi”

Bu paylaşımdan 5 gün sonra, tezkeresini aldığı sırada şehit düştü.

Şehit Doğan Acarın yürek yakan paylaşımı

Haberin Devamı

EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Terhis olan evlatlarının gelmesini beklerken, Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın ile Denizli Merkez Komutanı Kurmay Albay Hasan Hüseyin Ataner'den, şehit olduğu haberini alan ev hanımı anne Fatma Acar gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alan anne Fatma Acar, sinir krizi geçirdi. Anne Acar'a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bu sırada eve gelen market işletmecisi baba Mehmet Acar, "Allah belalarını versin" dedi. Ağabey Şahin Acar ise baygınlık geçirdi, yere düşmesini kendisini tutan arkadaşları önledi. Sağlık ekipleri ağabey Acar'a da müdahale etti.

Şehit Doğan Acarın yürek yakan paylaşımı


Askere gitmeden önce hatlı minibüste çalıştığı belirtilen şehit Acar'ın Denizli'ye 10 kilometre mesafedeki Akkale Mahallesi'ndeki, Türk bayrağı asılan evi taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı. Ailesinin iki çocuğundan biri olan, askerliğinin bittiğini göstermek için yaptırıp giydiği ve ön tarafında "94/3 tertip, gösteri bitti", arkasında ise ismi ve Denizli'nin plakası ile "Hani bitmezdi" yazan tişörtle çektirdiği fotoğrafı Facebook'taki sayfasında paylaşan Doğan Acar'ın şehit haberi yürekleri dağladı. Şehit erin Facebook'taki sayfasında bir süre önce de kız arkadaşına hitaben, "Kaldi 7 gün bitanesi sana kavusmama 7 gün kaldı" yazılı bir paylaşımda bulunduğu da dikkat çekti.

Şehit Doğan Acarın yürek yakan paylaşımı
Şırnak'ta helikoptere roketatarlı saldırı: 1 asker şehit, 1 asker yaralı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!