Åžehit cenazesinde olay

Güncelleme Tarihi:

Åžehit cenazesinde olay
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 19:28

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ömer Kara'nın toprağa verilmesinin ardından AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, mezarlık çıkışında bir grubun saldırı girişimiyle karşı karşıya kaldı. Ali Er, bir otomobile bindirilerek kaçırıldı.

Haberin Devamı

İŞTE O SALDIRI GİRİŞİMİ

Ali Er ve beraberindekiler, ÅŸehidin topraÄŸa verilmesinin ardından köye doÄŸru yürürken, mezarlıktan çıkan 400 kiÅŸilik grubun içinden bir kiÅŸi "Ne yüzle buraya geliyorsunuz?" diye bağırdı. Kalabalık Er'i yuhalarken, bir kiÅŸi korumaların üzerinden sıçrayıp, milletvekiline vurmak istedi, ancak korumaların müdahalesiyle bu giriÅŸim sonuçsuz kaldı. Jandarma robocopların müdahalesine raÄŸmen kalabalık arasından 3-4 kiÅŸi daha Ali Er'e saldırmak istedi. Bu esnada korku yaÅŸayan Ali Er 'Araba araba' diye bağırdı. Yol kenarında bekleyen resmi plakalı bir otomobile bindirilen Ali Er, yuhalamalar arasında kaçırıldı.Â

Ali Er, gittikten sonra protestocu grup arasından bazı kişiler, "Niye engelliyorsunuz bizi? Hep bunların yüzünden değil mi? Sizi korumayanları siz koruyorsunuz?" deyip, askerlere de tepki gösterdi. Jandarmanın çembere aldığı grup tansiyonun düşmesinin ardından dağıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!