Şehit binbaşının cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit binbaşının cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 17:29

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman için Pendik Dumankaya Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenin ardından, Şehit Binbaşı Ahmet Karaman, vasiyeti üzerine Tepeören Mezarlığı’nda annesinin yanına gömülecek.

Haberin Devamı

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin’de, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman ve Emniyet Amiri Zafer Kurt için uğurlama töreni düzenlendi.

Mardin 70'inci Mekanize Tugay Komutanlığı Selen Kışlasında yapılan törene, Vali Ömer Faruk Koçak, 7'nci Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz, 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve şehit yakınları katıldı.

Kışladaki törenin ardından Binbaşı Ahmet Karaman için Pendik Dumankaya Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldı. Şehit Binbaşı Ahmet Karaman, vasiyeti üzerine Tepeören Mezarlığı’nda annesinin yanına gömülecek.

 

BAKMADAN GEÇME!