Şehit başçavuşun annesi: İntikamımızı aldılar

Güncelleme Tarihi:

Şehit başçavuşun annesi: İntikamımızı aldılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2006 13:15

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde geçen 6 Ağustos'ta evinde şehit edilen 38 yaşındaki Jandarma Astsubay Levent Çevik'in katili iki PKK'lı teröristin öldürüldüğü haberini alan annesi Nezihe Çevik, “İntikamımızı aldılar. Keşke her şehit annesinin yüreğine böyle su serpseler” dedi.

Nezihe Çevik, Antalya'daki evinde çifte acı yaşıyor. Oğlu Astsubay Levent Çevik'in şehit edildiği, 8 yaşındaki torunu Mete'nin de yaralandığı haberini gece yarısı eve gelen telefonda alan 59 yaşındaki eşi İbrahim Çevik de kalp krizinden yaşamını yitirmişti.

Şimdi şehit düşen oğlu Levent'in ve acı haberi alınca kalp krizinden ölen eşi İbrahim'in fotoğraflarını öpüp koklayan Nezihe Çevik, oğlunun katillerinin ölü ele geçtiği haberini gazetelerden okurken buruk bir sevinç yaşadı. “Benim acımı şehit annelerine sorsunlar” diyen Nezihe Çevik, şunları söyledi:

“Benim oğlum da, kocam da karıncayı bile incitmezdi. İkisini de kaybettim. Bana dünyayı verselerdi onları değişmezdim. Ama 52 gündür ağlıyorum, ikisi de geri gelmiyor.”

‘ATEŞKES ÇAĞRISI YAPAN O KATİLİ ASMALARI LAZIMDI’

“Oğlum Can ve iki torunum Efe ve Mete'yi de asker yapacağım” diyen Nezihe Çevik, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Torunlarımı ve oğlumu da asker yapıp bu vatana vereceğim. Artık haberleri izleyemiyorum. Aklımı oynatmaktan korkuyorum. Keşke her şehit annesinin yüreğine böyle su serpseler. Çocuklarının katillerini öldürseler. Bu teröristlerin anneleri de bizim çektiğimiz acıyı çeksin, onların çocukları da babasız kalsın. Ateşkes çağrısı yapan o katili asmaları lazımdı. O bizim dünyamızı başımıza yıktı.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!