Şehit babası çocukları için iş ve yardım istedi

Güncelleme Tarihi:

Şehit babası çocukları için iş ve yardım istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 20:26

Şehit babası çocukları için iş ve yardım istedi Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), (DHA)Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü teröristlerce araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Kara'nın babası 51 yaşındaki Mehmet Kara, ziyaret ettiği Kaymakam Mehmet Gödekmerdan’dan oğlu için iş, kızı için yardım istedi.

Tarsus’ta oturan şehit Jandarma Uzman Çavuş Ömer Kara’nın babası Mehmet Kara, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti. Kara, ziyareti sırasında Gödekmerdan’dan, yüksekokul mezunu oğlu 25 yaşındaki Ramazan Kara için iş, üniversiteye hazırlanan kızı 18 yaşındaki Meryem’in de eğitim masraflarının karşılanması isteğinde bulundu.

Gödekmerdan, şehit babası Mehmet Kara’nın bu isteklerine karşılık, “Devlet olarak şehitlerimizin aileleri için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ne ihtiyaçları varsa memnuniyetle yerine getireceğiz. Şehidimizin kardeşini yasa gereği sınavsız memur olarak işe aldıracağız. Bunun yanında diğer kardeşi Meryem de üniversite sınavına giriyor. İnşallah bir üniversiteyi kazanır, biz de eğitim masraflarını karşılarız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!