Şehit astsubayın ağabeyi: Onurluyuz şehidimiz oldu

Güncelleme Tarihi:

Şehit astsubayın ağabeyi: Onurluyuz şehidimiz oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 13:10

GİRESUN’un Dereli İlçesi’nde teröristlerin mayınlı saldırısında astsubay Ahmet Eryılmaz’ın şehit düştüğü haberi baba ocağı Kırıkkale’de üzüntü yaratırken; şehidin ağabeyi Necdet Eryılmaz, “Vatan sağolsun. Bir taraftan da onurluyuz, şehidimiz oldu” dedi.

Haberin Devamı

Yaşadığı Sanayi Mahallesi'ndeki tek katlı ahşap binada oğlunun şehit düştüğünü öğrendiğinde fenalık geçirerek hastaneye kaldırılan anne Cennet Eryılmaz’a sakinleştirici iğne yapıldı. Şehidin babasının yıllar önce öldüğü bildirilirken; şehit astsubayın ağabeyi Necdet Eryılmaz ise “Bir koç yiğidi kaybettik. Vatan toprağına verdik. Üzgünüz. Ama bir taraftan da onurluyuz. Şehidimiz oldu. Soysuzlar bundan bir şey elde edemeyecekler. Kanı bozuklar, çakal diyemiyorum. Çakal duysa ar eder. Şerefsizlere kullanılacak kelime bulamıyorum. Kelimeler utanır, kalleşçe yapılan bir oyun, asla emellerine ulaşamayacaklar. Bunların biraz tarih bilgisi olsa, yakın zamanda Çanakkale zaferine bir baksalar, yedi düvelin alt edemediği bir ülkeyi 4 tane çakal sürüsü diyemiyorum. Dediğim gibi çakal ar eder. Bunların bir şey elde etmesi mümkün değil. Bunlar onun bunun uşakları, satılmış kanı bozuklar, sütü bozuklar. Başka ne diyeyim, vatan sağ olsun” dedi.

Şehit astsubay Ahmet Eryılmaz’ın 3 yıldır Giresun'da görev yaptığı, evli ve ilköğretim 6'ncı sınıfta okuyan Ecem adında bir kızı bulunduğu öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!