Şehit asker 5 ay sonra mesleği bırakacaktı

Güncelleme Tarihi:

Şehit asker 5 ay sonra mesleği bırakacaktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 15:53

Mardin Derik İlçesi'nde askeri araca PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Erbaş Sezer Aydemir'in Mersin'de ki baba evine ateş düştü. Ailenin yakınları, Aydemir'in 5 yıllık sözleşmeli erbaş olduğunu belirterek, "Sözleşmesi 5 ay sonra bitiyordu ve bitince de mesleği bırakacaktı" dedi.

Haberin Devamı

Sezer Aydemir'in ailesi acı haberi misafirliğe gittikleri merkez Yenişehir İlçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki akraba evinde aldı.



Mersin Merkez Komutanı Jandarma Albay Ekrem Özer'in verdiği acı haberle yıkılan baba Metin ve anne Aynur Aydemir gözyaşlarına boğuldu. Şehidin anne ve babası ile yakınları fenalık geçirdi. 

Şehit asker 5 ay sonra mesleği bırakacaktı


'SÖZLEŞMESİ BİTİNCE BIRAKACAKTI' 

Haberin Devamı

Sağlık görevlilerini müdahalesinin ardından şehit ailesi kendi evlerine geçti. Eve Türk bayrakları asılırken, acı haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları da aileye taziyelerini ilettiler. Ailenin yakınları, şehit Jandarma Uzman Erbaş Sezer Aydemir'in 5 yıllık sözleşmeli erbaş olduğunu belirterek, "Sözleşmesi 5 ay sonra bitiyordu ve bitince de mesleği bırakacaktı" dedi. Ailenin yaklaşık 1 yıl önce memleketleri Elazığ'dan Mersin'e göçtükleri ve şehit Sezer Aydemir'in cenazesinin Elazığ'da toprağa verileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!