Şehit ailesinin buruk sevinci

Güncelleme Tarihi:

Şehit ailesinin buruk sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2012 19:52

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hasan Erzi’nin vefatının 42’inci gününde doğan oğluna babasının adı verildi.

14 Temmuz 2012’de Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi Kato Dağı İncebel mevkiinde PKK’lı teröristlerle yaşanan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Erzi’nin eşi 23 yaşındaki Sultan Erzi, dün sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Evlat acısıyla yıkılan şehit Hasan Erzi’nin babası Yahya ve annesi Fatma, torunlarını bağırlarına basarak, hüznü ve sevinci bir arada yaşadı. 7,5 aylık hamileyken eşini kaybeden Sultan Erzi, hayat arkadaşının vasiyeti nedeniyle oğluna Muhammet ismini verirken, ayrıca Hasan adını da ekledi.

Osmaniye Özel Park Hastanesi’nde gerçekleşen doğumun ardından hastaneye gelerek aileyi ziyaret eden Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, şehidin eşini tebrik etti. Kaya, daha sonra şehidin babası ve annesine Hasan Erzi’nin şahadetnamesini teslim etti. Doğum olayını duyan aile yakınları da hastaneye gelerek mutluluğu paylaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!