Şehir magandaları terör estirdi

Güncelleme Tarihi:

Şehir magandaları terör estirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2009 17:48

İZMİR'in Alsancak Semti'nde çalışanları tarafından eğlence yerine alınmayan bir grup şehir magandası, kısa süre sonra geldikleri barın 1 çalışanı ile 1 müşteriyi tabancayla yaraladı.

Şüphelilerin tabancasından çıkan bir diğer mermi ise o sırada deniz kenarında çimlerde kız arkadaşıyla oturan bir kişiyi ağır yaraladı.

Olay, saat 03.30 sıralarında 1'inci Kordon’da bulunan bir barın önünde meydana geldi. İddiaya göre bir grup genç geldikleri bara alınmayınca çalışanlarla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ardından buradan ayrılan ve kısa süre sonra dönen ‘şehir magandaları' bara doğru tabancayla rastgele ateş açtı. Barda garson olarak çalışan 31 yaşındaki Serkan Karamuk sağ elinden, müşteri 32 yaşındaki Yılmaz Diktaş sırtından yaralanırken olay sırasında eğlence mekanının karşısındaki yeşil alanda kız arkadaşıyla oturan 21 yaşındaki İlhan Karaduman sağ omuzuna isabet eden kurşunla yaralandı. Şüphelilerin bindikleri bir otomobille kaçtı. Yaralılar çevrede bulunanlar tarafından hastanelere kaldırıldı.

Sağlık ekipleri, durumu ciddi olan yaralı Karaduman'ı önce Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne, burada yapılan ilk müdahale ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Elinden yaralanan garson Serkan Karamuk ilk tedavisinin ardından ifade vermek için Alsancak Polis Merkezi'ne götürülürken, tedavi altına alınan Diktaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, Karaduman'ın durumunun ciddi olduğu bildirildi. Polis ekipleri inceleme yaparken yerde 12 boş kovan buldu. Kaçan zanlılar için yakalama çalışması başlatılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!