Seher’i öldüren Hülya’ya indirim yok

Güncelleme Tarihi:

Seher’i öldüren Hülya’ya indirim yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 01:09

Esenyurt’ta sevgilisi Seher Demir’i (21) 24 Nisan’da kıskançlık nedeniyle bıçaklayarak öldürmekten yargılanan Hülya Ceylan (26) müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Bakırköy 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi, koşulları oluşmadığı gerekçesiyle haksız tahrik indirimi vermedi. Sanığın, yargılama sürecindeki davranışları, suçun kastı, pişmanlık göstermemesi gözetilerek iyi hal indirimi de uygulanmadı.

SEKİZ BIÇAK DARBESİ

Son duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, maktul ile sanığın arasında 3-4 yıldır lezbiyen ilişkinin olduğunu, aynı evde yaşamayı planladıklarını anlattı. Maktulün aynı işyerinde çalışan Enes A. ile evlenmeyi planladığı, bu ilişkiyi öğrenen sanığın olayı hazmedemediği ve maktulle tartıştığı belirtildi. Mutfaktan aldığı bıçakla maktule (ikisi öldürücü nitelikte) 8 kez vurduğu anlatıldı.

‘AYRILMAK İSTEMİŞTİM’

Sanık Ceylan, 9 yıl önce tanıştıklarını, aynı tekstil atölyesinde çalıştıklarını, Demir’in isteği üzerine sevgili olduklarını, ayrılmak isteyince tartıştıklarını ve bıçakladığını anlattı. Son sözü sorulan Ceylan “Ne yaşadığımı ben biliyorum. Söylediklerimin hepsi doğrudur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!