Seda Sayan herşeyi anlattı

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayan herşeyi anlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türk sanat müziğinin sevilen sesi Seda Sayan, son dönemde Mahsun Kırmızıgül ile yaşadığı olayları yeni kuşak kadının dergisi Biba'ya anlattı. Sayan, röportajınd, Kırmızıgül'ün inatla konuşmaktan kaçtığı, üstelik inkar etiği üç yıllık ilişkilerinin, başlangıçta çok düzeyli olduğunu, hatta ayrılıklarının dahi son derece medeni olduğunu vurguladı. Ayrılırken el sıkıştıklarını ve birbirlerine iyi dileklerde bulunduklarını söyleyen Sayan, 75 milyon insanın önünde yaşanan bu polimiğe pek bir anlam veremediğini belirtti. Sayan, bu olaylara tepkisini şöyle dile getirdi:

‘‘Bizim erkeklerde tuhaf bir şey var. Ellerindekinin kıymetini kaybettikten sonra anlıyorlar. Kafalarına dank edip geri çeviremeyence, yani sizin kararlı olduğunuzu anlayınca, nasıl zarar verebilirim hesaplarına giriyorlar. Bu böyle bir şey oldu. Biz üç buçuk ay önce ayrıldığımızda ‘Şirketi de ayıralım' dedim. Bana ‘Profesyonel ol' dedi ve devam ettik. Sen repertuvarını bitir, hanımefendi gibi kasetini teslim et, üç gün sonra da dört şarkısını çektiğini söylesin, bu çok çirkin..’’

EKMEĞİMLE OYNANIYOR

Seda Sayan, Kırmızıgül'ün kendisinin ekmeğiyle, iş hayatıyla acımadan oynadığına inandığını da söyledi. Ünlü şarkıcı, ayrılık haberlerini gazetelere kendisinin bildirdiğini de açıklıayarak hayranlarına karşı sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Aslında bitmiş bir ilişkinin muhatabının arkasından konuşmak Sayan'ı rahatsız etmiyor değil. Ancak Sayan, karşısındaki insanı ‘‘kişiliğini bulamamış’’ olarak tanımlamakta ve bu yüzden savunmaya geçtiğini itiraf etmekte. Sayan, bir ilişkide tarafların birbirlerinden mutlaka öğrenecekleri bir şeyler olduğunu, ancak yaşadığı bu olaylı aşktan hiç bir şey alamadığını sözlerine ekledi. İlişkiyi yıpratan en önemli ayrıntının ise ‘‘bıkkınlık’’ olduğunu hatırlattı. Ayrıldığı erkeklerle bugüne kadar böyle rahatsız edici olaylar yaşamadığını da söyleyen Seda Sayan ‘‘Ben ayrıldığım erkeklerin 'bacısı' konumuna gelmişim. Zor bir şey değil aslında bacı olmak. Hep dürüst davrandım. Hatamı da söyledim, haklı olduğumu da’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!