Seçim yasakları sona erdiğinde Ankara seçim sonuçları seçim özel sayfamızda

Güncelleme Tarihi:

Seçim yasakları sona erdiğinde Ankara seçim sonuçları seçim özel sayfamızda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2018 16:48

Türkiye, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine kilitlendi. Tüm yurtta olduğu gibi Ankara’da ikamet eden vatandaşlar da heyecanla sandıkların açıklanmasını bekliyor. Sandıktan çıkan veriler an be an hurriyet.com.tr ‘seçim 2018’ sayfasında yer alacak. Ankara’nın oy oranlarını görüntülemek için takipte kalın!

Haberin Devamı

24 Haziran seçim sonuçları, tüm Türkiye'nin gündeminde! Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirlenmesi için verilen oylar müşavirler tarafından sayılacak. Cumhurbaşkanlığı için yarışan isimlerin yanı sıra AK Parti, CHP, MHP, HDP, Saadet Partisi ve İYİ Parti’nin oy oranları da merakla bekleniyor.  YSK'nın belirttiği saatte seçim yasağının bitmesiyle sandıklar açılacak ve sonuçlara ilişkin veriler anlık olarak paylaşılacak.  Tüm yurt geneli gibi Başkent Ankara'nın 2018 seçim sonuçları dakika dakika hurriyet.com.tr'de olacak. 24 Haziran seçimleri esnasında ve sonrasında canlı seçim haberlerini ve son gelişmeleri hurriyet.com.tr üzerinden görüntülenecek.

SEÇİM SONUÇLAR SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Seçim günü 18.00-21.00 saatleri arasında radyolarda ve her türlü yayın organlarında sadece YSK tarafından seçimle ilgili verilecek haberler yayımlanabilecek. Seçim günü saat 21.00'den sonra bütün yayınlar serbest olacak. YSK, gerek görürse yayın yasağını bugün saat 21.00'den önce de kaldırabilecek.

Haberin Devamı

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI

SEÇİM GECESİ ANLIK SONUÇLAR HURRİYET.COM.TR'DE

BAKMADAN GEÇME!