‘Seçim yardımı' izdihamı

Güncelleme Tarihi:

‘Seçim yardımı izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 11:28

EDİRNE Belediyesi’nin seçim öncesi Romanlar'ın oturduğu mahallede yaşayanlara 50 YTL yardım yapması üzerine halk muhtarlıkların önünde fakir ilmuhaberi almak için izdiham yaşatı.

Haberin Devamı

Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi seçim öncesi belediye bütçesinden Romanlar'ın oturduğu mahalledekilere fakir ilmuhaberi karşılığı 50 YTL yardım yapma kararı üzerine hak muhtarlıkların önüne hücum etti. Muhtarlardan ilmuhaber almak isteyenleri yüzlerce kişi aynı anda muhtarlıkların önüne gelince ortalığın sakinleşmesi için anons yapıldı. Edirne Umurbey Mahallesi Muhtarlığı önününde toplanan yüzlerce kişi fakir ilmuhaberi almak için saatlerce bekledi. Muhtar Hüseyin Gürsesli, bir gün içinde yaklaşık 5 bin kişiye fakir ilmuhaberi verdiğini söyleyerek, “İmza atmaktan kolum yoruldu. ellerim imza atmak için kalem tutmuyor. Nereden çıktı bu yardım konusu anlamadım. Mahhallede oturanların renedeyse tümü ilmuhaber almak için geldi. Yaklaşık 5 bin ilmuhaberi para almadın imzaladım” dedi.

Haberin Devamı

Mahallede belediyenin yardım yapacağının duyulması üzerine muhtarlığın önüne gelenler belgeyi almak için izdihama neden oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!