Seçim konuşmasından sonra gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Seçim konuşmasından sonra gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2010 13:37

İstanbul Umumi Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Musa Çakrak, oda başkanlığı seçimlerinin yapıldığı Bostancı Gösteri Merkezi’nde gözaltına alındı. Seçim konuşmasından sonra polisin götürdüğü Musa Çakrak hakkında suç işlemek amacıyla organize suç örgütü kurmak suçundan yakalanma kararı olduğu belirtildi. Musa Çakmak, 18 yıldır başkanlığını yaptığı oda seçimini de kaybetti.

Haberin Devamı

Kadıköy’de uygulama yapan polis ekipleri, 12 Mayıs 2008 günü şüphe üzerine durdurdukları araçtan üzerine el yapımı susturucu takılı Uzi, bir Glock ve bir Smith Wesson ele geçirmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişinin ardından İstanbul Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Musa Çakrak da örgüt lideri olarak gözaltına alınmıştı. Yargılanırken serbest bırakılan Musa Çakrak için 12 Ağustos 2009 günü aynı suçtan Manisa Alaşehir’de yakalama kararı çıkarıldı.

Kadıköy Asayiş Büro dedektifleri Musa Çakrak’ı dün oda seçimlerinin olduğu Bostancı Gösteri Merkezi’nde gözaltına almak için beklemeye başladı. Seçimlerle ilgili konuşma yapan Musa Çakrak, oylama başlamadan gözaltına alındı. Bostancı Gösteri Merkezi’nden adliyeye sevk edilen Musa Çakrak, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına “İfade vermediğim için gözaltına alındım. Korkmayın uzilerim yok bu sefer. Fotoğraflarım yakışıklı çıksın. Adam gibi adamım suçum yok aman ha” diye bağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!