Sean Penn'i hiç böyle görmediniz

Güncelleme Tarihi:

Sean Penni hiç böyle görmediniz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 16:12

Sean Penn'in başrolünde olduğu yeni filmi Olmak İstediğim Yer 13 Temmuz'da vizyona girecek. Penn bu kez 50'li yaşlarında eski bir rock yıldızını canlandırıyor.

Haberin Devamı

Uzun dağınık saçları ve makyajlı yüzüyle Sean Penn, kariyerinin en tuhaf ama en harika performanslarından biriyle beyaz perdede. 50'li yaşlarında eski bir rock yıldızı olan Cheyenne karakterine can veren Penn'in bu görüntüsü hayranlarını çok şaşırtacak.

Film, uzun zamandır görüşmediği babasının ölümünden sonra 2. Dünya Savaşı sırasında babasına Auschwitz toplama kampında işkence eden Nazi subayını bulmayı kendine görev edinen Cheyenne'in aynı zamanda hem komik hem hüzünlü, rastlantılarla dolu hikayesini anlatıyor.

Sean Penni hiç böyle görmediniz

Yönetmenliğini Paolo Sorrentino'nun yaptığı İtalya-Fransa ortak yapımı filmde Penn'e Judd Hirsch, Eve Hewson, Kerry Condon, Dean Stanton, Frances McDormand eşlik ediyor. Efsane oyuncunun kaçırılmaması gereken bir performans sergilediği çılgın hikaye Olmak İstediğim Yer (This Must Be The Place) 13 Temmuz Cuma günü sinemalarda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!