Sayısal Loto'da büyük ikramiye 3 kişiye çıktı! MPİ 14 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Lotoda büyük ikramiye 3 kişiye çıktı MPİ 14 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2019 21:19

Çarşamba ve cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto'da haftanın ikinci çekilişi, saat 21:15'te Milli Piyango İdaresince (MPİ) gerçekleşti. 1253. hafta heyecanın yaşandığı Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre, 6 bilen 3 kişi, 1 milyon 35 bin 671 lira 10'ar kuruş ikramiye kazandı. İkramiyeyi kazanan kuponların İstanbul ve İzmir'den yatırıldığı öğrenildi. İşte, MPİ 14 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları.

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) en çok ilgi gören şans oyunu Sayısal Loto'nun 1253. hafta çekilişi tamamlandı. Noter huzurunda yapılan canlı çekilişin ardından, Sayısal Loto'nun 14 Eylül tarihli çekiliş sonuçları MPİ'nin internet sitesi üzerinden açıklandı. Gerçekleşen çekiliş sonrası Sayısal Loto'da hangi numaraların çıktığı araştırılmaya başlandı. Peki, Sayısal Loto'da çıkan numaralar hangileri oldu? İşte, 14 Eylül 2019 Milli Piyango Sayısal Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı. 

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 193 kişi 4 bin 66 lira 10'ar kuruş, 4 bilen 6 bin 948 kişi 85 lira 5'er kuruş ve 3 bilen 125 bin 854 kişi ise 12 lira 45'er kuruş ikramiye kazandı.

Çekilişte toplam, 6 milyon 49 bin 580 lira ikramiye dağıtıldı.

Haberin Devamı

Büyük ikramiye isabet eden kuponların İstanbul'un Bakırköy ve Beşiktaş ile İzmir'in Konak ilçelerinden yatırıldığı belirtildi.

14 EYLÜL CUMARTESİ SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Sayısal Loto oyununun 1253'ncü hafta çekilişleri Milli Piyango İdaresi'nce saat 21.15'te gerçekleşti. İşte 14 Eylül Cumartesi Sayısal Loto çekilişinde çıkan talihli numaralar...

1-6-12-15-19-26

Sayısal Lotoda büyük ikramiye 3 kişiye çıktı MPİ 14 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları

MİLLİ PİYANGO SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Haberin Devamı

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir..

1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.

2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;

- Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.

- Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!